Turist på hemmaplan

Har varit ledig måndag, tisdag, onsdag nu - skönt!! Vi har agerat tursiter i vår egen stad, och kommit fram till att det nog alltid kommer att finnas nya saker att se och göra i Göteborg. I måndags gick vi ombord på Ostindiefararen Götheborg som ligger inne vid stenpiren nu under sommaren. Häftigt att få sig en närmare titt på detta 1700-talsskepp (eller ja det är ju en replika). Igår åkte vi upp till Bergsjön och solade och badade vid sjön där (som såklart gett stadsdelen sitt namn), det var riktigt fint där! Och hur varmt och skönt som helst i vattnet :) På kvällen tog vi med oss picknickkorgen och satte oss uppe vid Masthuggskyrkan. Jag har ju dille på utsikter och härifrån fick man verkligen sin beskärda del av den varan kan jag lova. Magnifikt! Nu ska jag sätta mig på bussen till Borås och hälsa på Malin :)





Chill hos Katta

Snacka om ödets ironi... eller snarare vädergudarnas irono. På min enda lediga dag den här veckan som inföll igår var det såklart regn och åter regn! Och vi som hade planerat att åka ut till skärgården fick istället hänga hemma hos Katarina. Inte fel det heller i och för sig!


Katarina och Pontus lagar mat


Vasili och Silvio


Viktor






Vasili och Peter






Wzup med vädret?

Idag är det ju helt kanake sheize varmt!! En dag som denna skulle man helt klara vara nudist, det går ju inte att röra sig ute med kläder på. Därför har jag barrikaderat mig i svala lägenheten nu efter jobbet och det vette fan om jag går ut nått mer trots att solen skiner...








Dans på Brännö brygga igen...

... fast ändå inte. Men en skärgårdsutflykt till har det blivit! Efter fredagens restaurangbesök tillika 24-årskalas sov mamma och pappa över hos oss och i lördags var vi ute i skärgården, jag och kära päronen. Donsö blev destinationen denna gång och det var en helmysig ö! Vi låg och solade och badade till långt in på eftermiddagen innan vi tog båten tillbaka till Saltholmen igen. Väl tillbaka inne i stan mötte Viktor upp oss och så satte vi oss på en uteservering och tog en bit mat. Härlig dag!







BILDBOMB! BILDBOMB! BILDBOMB!

I fredags fyllde jag 24 år och detta år slapp jag ifrån att ligga hemma med magsjuka som var fallet förra året. På kvällen kom hela familjen plus kusinfamiljen ner till Göteborg och vi var ute och åt på restaurang Taras, en turkisk restaurang som hade väldigt god mat! I vanlig ordning bjuder jag nu på en bildbomb från kvällen ;)







Eira Isabelle


Född 8 april 2010








Dans på Brännö brygga...

... nej inte riktigt, men nästan. Nära Brännö har jag varit idag i alla fall, närmare bestämt på Asperö. Vi har solat och badat och kännt "det här är livet-känsla" :) 

Lämnade blod imorses också, hade 128 i blodvärde, bra för att vara mig.

Igår tog jag och Marie och Simon en härlig promenad uppe vid Delsjön och sedan satt vi ute i solen och åt rabarberpaj.

Som ni hör (läser) har jag haft två goa lediga dagar, nu ska jag jobba hela helgen men det kommer nog gå bra det med.




Vi har köpt en ny kamera - Canon EOS 550D



RSS 2.0