GOD JUL!

... önskar jag så här redan några dagar i förskott. Nu står väskan packad och jag ska alldeles strax bege in mot Centralen för att möta upp syrran och sen hoppar vi på bussen österut! Kommer vara hemma i föräldrahemmet i en vecka ungefär och tänkte då passa på att även ta ledigt från internet så mycket jag kan. Så vi får se när vi hörs igen här på bloggen! Kram!





Regn regn regn...

... och lite mer regn. Tänkte jag skulle tillbringa eftermiddagen på Liseberg, får väl se dock hur många käppar i hjulet regnet kommer sätta för oss. Det enda goa med den värme och snöbrist som råder är att man kan fortsätta vara ute och springa. För dom som gillar det alltså och brukar göra det. Händer tyvärr inte mig så ofta...





Jul i vårt hus

Iår har jag inte plockat fram något julpynt alls knappt. Det får räcka med en adventsstjärna i fönstret, lille mjukistomten Rutger och en adventsljusstake som jag köpte på en julbasar förra veckan. Därför är det lite kul när man hittar det här ute i trappuppgången:





Salta vindar

Efter skolan i fredags trotsade vi ovädret och åkte upp till Annas fritidshus i Ulebergshamn, strax utanför Hunnebostrand. Tillbringade ett dygn fyllt av mys, skratt, god mat & vin, djupa samtal, sällskapsspel och promenad utmed havet tillsammans!





Det är bara att kavla upp ärmarna...

Tänkte delge er ett av mina favoritcitat. Jaaa, jag är en riktig sucker för ordspråk och citat!





Oh oh oh! Lola!

Julklappen till mig själv blev en parfym jag spanat (luktat) in - Marc Jacobs "Oh, Lola!". Glad!





Lite småseg...

Sitter i skolan nu och är sådär fredagstrött i huvudet. Känns inte som jag vaknat till ordentligt idag. Kan bero på att jag inte druckit något kaffe än, det måste åtgärdas snarast! Kan också bero på att jag inte sover bra i min jäkla säng. Till och börja med är den för liten, bara 80 cm bred. Sedan är den för mjuk också. Låg och vände och vred på mig bra länge innan jag kunde somna igår, samtidigt som jag förbannade den dåliga sängen. Måste försöka få tag på en ny, det är jag fan värd! Man måste ju få sova, annars kommer jag bli galnare än vad jag redan är! ;-)

Nähä, får la försöka återgå till pluggandet här. Lite uppiggande är i alla fall vetskapen om att jag ska ta en runda på stan i eftermiddag och förhoppningsvis köpa en efterlängtad julklapp till mig själv!





New York New York!

Morgonpasset i P3 sänder från New York just nu. Jag sitter i ett Göteborg som nog aldrig varit regnigare och gråare än idag. Åh, Martina, Kodjo och Hanna, kan ni inte byta med mig?





RSS 2.0