Dagsrapport

Började dagen med att åka till Willys och storhandla. Vi brukar försöka göra det typ en gång i veckan så man slipper hålla på och springa och handla stup i kvarten. Detta resulterar dock i att kylskpåpet verkligen är tomt inför varje handling så allt som fanns att spisa till frukost var ägg. Detta gjorde i och för sig ingenting, efter jag kom hem från Willys blev det second breakfast med äpple och kanel-yoghurt och flingor :)

Sedan stod matlagning på schemat, blev en GI-köttfärssås med fullkornstagliatelle till, plus en banan bay (gratäng med falukorv, banan, ananans och curry), också den fick fullkornstagliatelle till. Så skönt att kunna lasta in en massa matlådor i frysen och veta att man slipper tänka på matlagning den närmaste veckan.

På eftermiddagen åkte jag in till stan och fikade med Jennie, jättekul att träffas! Vi kom fram till att vi båda faktiskt längtar lite tills skolan börjar igen... men framförallt längtar vi tills taekwondon drar igång! Måste få börja sparkas igen ;) Man sunkar ju ner sig totalt under sommaren, inte Jennie, men JAG! Blev lite smyckesshopping på Lindex efter fikat, nice nice!

Paketet från H&M hade kommit så det hämtade jag såklart ut så fort jag kunde. Kläderna var till belåtenhet (jag har egentligen lovat mig själv att aldrig handla på postorder mer för jag brukar alltid bli besviken på kläderna när de kommer men det jag beställt den här gången kändes jättebra! Och väldigt praktiskt att bara kunna sitta hemma och klicka hem plaggen istället för att trängas med massa folk i en butik). Kuddarna och mattan var också superfina, kanske kommer bilder på hur fint vårt somrum är nu inom en snar framtid.

Dagen fick avslutas med tråkigt vuxengöra, nämligen att ta tag i den stora diskbänken men sen fick jag ju äntligen kasta mig över mina fina kläder från H&M :)


Jag och Jennie





Vad gjorde du på midsommar?


Själv låg jag på stranden i Grekland :)







Väntar...

Har jobbat tre dagar på raken, så nu är jag trött! Har inte gått på heltidsschema förrän nu i sommar så jag förstår inte riktigt hur jag ska orka med det... ;) Hur som helst trivs jag väldigt bra inom äldrevården, det är nog mest lukten jag har svårt att vänja mig vid. Lukten av kiss och bajs alltså, rent ut sagt.

Idag gick jag brevid på en ny avdelning som jag ska jobba mina två sista veckor på. Mysiga och mindre mysiga boende även där, men alla är ändå goa på något sätt!

Och sen har jag syndat genom att handla för pengar jag inte har (för tillfället), mitt vanliga beteende alltså. Det blev lite stuffs från H&M, både kläder och heminredning :D



Detta väntar jag på från H&M. Okej, bara svart men än sen då? Jag gillar svart, det mesta i min garderob är svart. Varför ändra på ett vinnande koncept?


En svart lägenhet är väl däremot inget vinnande koncept, därför blev det beställt både röda, cerisa och lila sammetskuddar :)



Utekväll nummer två

Eftersom jag inte festar så ofta är det lika bra att göra det rejält när man väl är igång. Därför blev det fest igår igen :) Vi hade förfest ute i Katarinas nya lägenhet på Hisingen och sen hamnade vi på Trädgårn. Att vi hade gratis inträde där gjorde sitt till ;) Tyvärr var det inte superkul där igår. Visst var det okej musik, trevligt sällskap och goda drinkar men den riktigt toppstämningen ville inte riktigt infinna sig. Men som sagt, ändå helt okej!

   
  










 



Vi hamnade på Gretas

Igår kväll hade jag, Katarina och Peter lite spontan förfest hemma hos mig innan vi drog in till stan. Vi hade dock ingen aning om vart vi skulle ta vägen. Trädgårn, Excet, Valand, Sticky, Gretas, Hard rock eller vad? Vi mötte upp Jukka i stan och det blev till slut Gretas vi hamnade på. Oj oj, mycket intressant folk där igår! Eller vad sägs om tjejen som inte hittade något i garderoben att ta på sig och helt enkelt bestämde sig för att gå ut och festa i jeans och tränings-bh? Strax efter att vi anlänt och börjat parta loss på dansgolvet anslöt sig också Simon, Henrik, Mikael och Marie, kul! Längesen man träffade dem. Det är så himla bra musik på Gretas, okej att det är mest mainstrem men vadå, den är ju bäst att dansa till!! Jag vill känna igen musiken jag dansar till och eftersom jag mest lyssnar på mainstrem-musik passar det mig perfekt. Så vi hade en galet rolig kväll! Efter det sedvanliga besöket på Donken åkte vi hem till Kviberg, stackars Katarina som skulle upp och jobba idag fick inte sova många timmar, själv har jag haft en skön sovmorgon :)

  










Mobilpanik

Åkte in till stan för att luncha på nyöppnade Espresso house på Östra larmgatan tillsammans med Katarina vid halv två-tiden innan idag. Vid hållplatsen här hemma hade jag uppe min mobiltelefon för att kolla vad klockan var. När jag sedan klivit av vagnen i Brunnsparken kollar jag lite snabbt i väskan så att mobil och plånbok är med, ni vet så där som man brukar göra innan man är redo att "göra stan". Jag hittar då inte min mobil. Får lite lätt panik, ser att vagnen fortfarande står kvar på hållplatsen men har stängt dörrarna vilket betyder att den när som helst kommer att åka. Vad göra? Ska jag rusa fram, banka på dörrarna och kräva att bli insläppt för att kunna kolla om jag glömt mobilen där? Men tänk om jag tappade den redan på hållplatsen i Kviberg då när jag hade uppe den för att kolla klockan? Nej, säger jag åt mig själv, du har bara kollat för slarvigt i väskan, det klart att den ligger här någonstans. Sätter mig ner på gatan, vänder typ in och ut på väskan men hittar den INTE. Nu får jag kalla kårar utmed ryggraden, börjar hyperventilera och tusen tankar rusar runt i huvudet. Min mobil! MIN MOBIL! PAAAANIK!

Springer ikapp en kille och frågar om jag får låna hans mobiltelefon för att ringa min egen mobil, kanske kanske kanske att någon vänlig själ på vagnen (eller vart jag nu tappat mobilen) svarar i den och så kan vi bestämma en mötesplats så att jag får den tillbaka. Men icke, signal efter signal går fram men ingen svarar. Killen säger till mig "Det var surt det här du, du får gå samma väg tillbaka till hållplatsen igen och se om du har tappat den utmed vägen"  (jag hade då tagit mig en bit bort från Brunnsparken). Jag gör detta, utan några större förhoppningar och inte ligger det någon mobil och skräpar på gatan någonstans inte. Träffar Katarina för att luncha, vi beger oss till först till Telias butik vid Kungsportsplatsen och ber dem att låsa mobilen för utgående samtal och sms. Ringer Västtrafik och förklarar vad som hänt. Hon jag pratar med kollar upp att den vagnen jag åkte med ska gå tillbaka som en 9:a mot Angered och passera Brunnsparken igen kl. 15:01. Hon tycker jag ska haffa vagnen då och fråga chauffören om hon/han fått in någon mobiltelefon. Samtidigt stöter Katarina på en gammal polare på stan och när han fått reda på vad som hänt säger han bara "Den mobilen ser hon inte igen, inte en chans, det här är Göteborg". Under lunchen fortsätter vi att ringa men det är bara upptagetton hela tiden, någon lägger alltså bara på när vi ringer. Fan fan fan! Vi skickar ett sms till den i stil med "Jag vill ha tillbaka min mobiltelefon. Det är faktiskt min och inte din. Du kan få pengar, bara jag får tillbaka min telefon". Inget svar. Skickar ett snabbt sms till Viktor från Kattas mobil: "Min mobil har blivit stulen, ring inte eller sms:a till den. /Pernilla" Stressar tillbaka till Brunnsparken efter att Katta gått tillbaka till jobbet. Ber till Gud att chauffören ska ha fått in en mobil.

Inte för att min mobil är värd så värst mycket, det är just känslan av att någon annan kanske sitter och läser MINA sms och mms, kollar igenom MINA bilder och numren i MIN telefonbok.

Vagnen kommer, jag går på och frågar med hjärtat i halsgropen om chauffören händelsevis fått in en mobiltelefon? "Jaaa, det har jag" svarar hon och letar fram en mobil ur ett litet fack brevid sig. Hon håller upp den. Jag ser den. Det är min! Det är min mobil! Min Nokia!! "Tack gode Gud" är allt jag får ur mig. "Jag hittade den när jag sopade vagnen" säger chauffören.

Jag måste alltså vara född under en lycklig stjärna eller vad det är man säger. Nu har jag glömt min plånbok på centralstationen i Göteborg (en gång för länge sen) och min mobil på en spårvagn. Båda gångerna med lyckligt slut. Sånt borde inte hända. Men det är underbart att det ändå händer!





Laughing With - Regina Spektor

No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one's laughing at God
When they're starving or freezing or so very poor

No one laughs at God
When the doctor calls after some routine tests
No one's laughing at God
When it's gotten real late
And their kid's not back from the party yet

No one laughs at God
When their airplane start to uncontrollably shake
No one's laughing at God
When they see the one they love, hand in hand with someone else
And they hope that they're mistaken

No one laughs at God
When the cops knock on their door
And they say we got some bad news, sir
No one's laughing at God
When there's a famine or fire or flood

But God can be funny
At a cocktail party when listening to a good God-themed joke,
Or when the crazies say He hates us
And they get so red in the head you think they're ‘bout to choke
God can be funny,
When told he'll give you money if you just pray the right way
And when presented like a genie who does magic like Houdini
Or grants wishes like Jiminy Cricket and Santa Claus
God can be so hilarious
Ha ha
Ha ha

No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one's laughing at God
When they've lost all they've got
And they don't know what for

No one laughs at God on the day they realize
That the last sight they'll ever see is a pair of hateful eyes
No one's laughing at God when they're saying their goodbyes

But God can be funny
At a cocktail party when listening to a good God-themed joke, or
Or when the crazies say He hates us
And they get so red in the head you think they're ‘bout to choke
God can be funny,
When told he'll give you money if you just pray the right way
And when presented like a genie who does magic like Houdini
Or grants wishes like Jiminy Cricket and Santa Claus
God can be so hilarious

No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one laughing at God in hospital
No one's laughing at God in a war
No one's laughing at God when they're starving or freezing or so very
poor

No one's laughing at God
No one's laughing at God
No one's laughing at God
We're all laughing with God

Laughing With





Världens roligaste jobb

... är väl inte mitt jobb direkt. Men visst är det trevligt och fint på alla sätt och vis och mer givande än att vika kläder men ändå... kanske inget drömjobb... Nej, det ultimata jobbet har jag hittat ikväll när jag suttit framför teven för ovanlighetens skull. Ärligt alltså, jag kollar typ aldrig på teve. Men ikväll fanns det inget annat som kallade så det blev tre program på raken! "Packat och klart", "Mitt i naturen" och "Friidrottskväll". Och det var där, i "Mitt i naturen" han dök upp, mannen med drömjobbet; Martin Emtenäs. Åh, jag vill också åka runt i Sverige och filma en massa coola växter och djur och vara ute i alla väder! Visst, detta kan jag lätt klara av på min fritid men Martin Emtenäs får betalt för det, säkert bra också. Kort sagt, han har DRÖMJOBBET!








och efter denna bildkavalkad tror ni väl att jag gått och blivit förälskad i honom men det har jag INTE, bara i hans jobb ;)



Har inget att göra...

Åh, vad gör folk på sina lediga dagar egentligen? Jag gör i alla fall aldrig något vettigt på mina lediga dagar och får i slutändan alltid ångest just därför. Det finns ju så mycket som borde göras; så många papper att sätta in i pärmar, så mycket kläder att vika iordning, så många lådor fulla med skräp som måste gås igenom, så otroligt mycket bilder på datorn som måste sorteras upp med mera med mera med mera....

Jag klarar helt enkelt inte av att vara ledig! Jag klarar inte av att sysselsätta mig med något vettigt! Jag bara häckar framför datorn/teven en HEL dag! Jag får ÅNGEST! (okej att jag och Katarina just varit ute och sprungit men det är också det enda vettiga jag kommer göra detta dygnet.... gaaahhh 1 timme bra, 23 timmar dåligt...)




Träffa släkten

Igår bjöd jag på ett försenat födelsedagskalas för släkten. Kul eftersom de flesta av dem inte heller hade sett vår nya lägenhet. Tårtan som vi bakat blev uppskattad (även om jag inte blev vidare nöjd med utseendet, den såg ut att vara gjord av en tioåring, men det är ju smaken som räknas...).

  





  









Mer film

I lördags kväll blev det bio och mat på tapasrestaurangen "Mi Casa" efteråt. Vi såg "Baksmällan". Och det var slumpen som fick avgöra, eller lotten närmare bestämt. Vi kunde inte bestämma oss för vilken film vi ville se, till slut hade vi enat oss om någon av "The Proposal", "Baksmällan" eller "Drag me to hell". Vi drog lott och det blev "Baksmällan". Filmen var bra! Mycket bra! Ha inte skrattat så mycket åt en film på länge :) Så den kan varmt rekommenders.





Gammal goding

I fredags kväll kikade vi på "Notting Hill", ni vet den härliga komedin med Julia Roberts och Hugh Grant. Shit vad bra den är! Ett verkligt lyckopiller :)






Hurtighet - Lathet 1-0

Yes! Jag tog mig i kragen och kom iväg ut och sprang i alla fall, härligt! Fast jag sprang inte så långt, blev ett varv runt Härlanda tjärn, ca 5 km. Men bättre än inget, eller hur?

Så nuvaranade ställning i matchen mot hurtighetern och latheten är 1-0 till hurtigheten ;) Detta ska firas! Nu har det inhandlats vin och goda ostar. Hmm... blir kanske dött lopp i matchen ändå då...



Detta blir inte min kvällsmat...



Att springa eller inte springa...

Åååhh, ska man orka sig ut och springa tro? Detta är helt galet men jag ska springa midnattsloppet i augusti, om typ en månad bara. Varför anmälde jag mig? Hur FAN ska jag orka springa en mil? EN MIL!



Lefkas - The story

Måndag 15 juni
Hann med att gå på ännu en kurs på nya jobbet på förmiddagen. Sedan snabbt hem för att packa det sista. Var så himla förkyld så att jag ett tag funderade på att stanna hemma istället och strunta i Grekland men så blev det såklart inte. På eftermiddagen tog jag, Viktor och Katarina flygbussen till Landvetter. (Efter att först ha skojat om att vi istället skulle gått på Tranemo-bussen som åkte förbi). På flygplatsen mötte vi upp mamma, pappa, Malin och Mikael. Vi landade på Preveza's flygplats på Greklands fastland vid halv tio på kvällen. Buss tog oss ut till ön Lefkas, ön ligger så nära fastlandet så det är broförbindelse. Hotellet var hur fint som helst och vi firade semestern med en martini på balkongen.
 


Malin höll på att få med sig Stella i packningen!

Utsikt över hotellområdet från min, Viktors och Kattas balkong.


Tisdag 16 juni
Blev såklart stranden för hela slanten idag! Var ute allihopa och åt på mysig restaurang på kvällen.


 


På väg ner till strandpromenaden.



 








Onsdag 17 juni
Idag hade vi bokat en heldagstur till havs på en stor båt vid namn Makedonia Palace. Första stoppet var vid den underbart vackra stranden Porto Katsiki på andra sidan Lefkas. Blev tyvärr ett ganska kort stopp men vi hann med ett dopp i det turkosa havet samt plocka lite vackra stenar på stranden. Båten tog oss sedan vidare till grannön Kefalonia och den urmysiga lilla orten Fiskardo. Ölen vi tog på ett strandcafé satt inte fel om man säger så! Tredje destinationen på båtfärden var ytterligare en ö; Ithaka. Här blev det lunch på restaurang precis vid havet samt en liten rundvandring. Innan turen avslutades i Nidri på Lefkas igen stannade båten precis utanför ön Skorpios. Det blev bad direkt från båten, I like!




Södra spetsen på Lefkas. Är mer än nöjd med denna bild!


Fast det är Mikael som tar de riktigt bra bilderna... Fast så har han ju en liiiite grymmare kamera än mig.


Porto Katsiki, Lefkas.


Fiskardo, Kefalonia.


Kioni, Ithaka.


Kioni, Ithaka.




Grottan på ön Meganissi.


Badar från båten.


Torsdag 18 juni
Stranden igen denna dag.



Fredag 19 juni - Midsommarafton
Midsommarafton firades på de slingriga bergsvägarna och de underbara stränderna på Lefkas västra kust. Vi hade hyrt en bil och kom iväg rätt tidigt på morgonen. Stannade vid ett kloster uppe i bergen, väldigt vackert. Tog oss vidare till stranden Kathisma där vi låg och solade och badade i flera timmar. Åkte därefter vidare ner utmed Lefkas kust och gjorde ett snabbt stopp vid stranden Egremni som man bara kunde nå via braaaanta, lååånga trappor. Stranden och omgivningarna var det vackraste jag sett, mer behöver inte sägas.

Utanför ett kloster

Utanför klostret igen


Utsikt från vägen


Vi ska simma med vågen, haha! Observera Viktors och Mikaels exakt likadana pose :)






Utsikt ner mot stranden Egremni. Längre än såhär kom man inte med bil...


... så det var bara att börja gå nerför de branta trapporna.


En nergrävd Mikael :)


Varför åka till Thailand liksom?




Lördag 20 juni - Midsommardagen och pappa 50 år
Vi tänkte slängt pappa i poolen men hejdade oss vid närmare eftertanke när vi insåg att han nu nått den högst aktningsvärda åldern av 50 år. Han kanske inte hade överlevt tilltaget. Vi låg på stranden och göttade oss men gick hem till hotellet rätt tidigt för att göra oss iordning inför kvällen. Vi skålade med champagne på mammas och pappas rum innan vi gick till en restaurang vid havet. Maten var suberb, vilket resulterade i att vi rullade därifrån! Kyparen blev eld och lågor när han förstod att pappa fyllde 50 år, han fick husbandet att spela "happy birthday" och hämtade en megafon som han tyckte vi skulle sjunga i!













Söndag 21 juni
Jag, Malin och mamma och pappa gav oss iväg på en vandring till vattenfallet som låg tre kilometer från Nidri där vi bodde. Skönt att röra på sig lite trots värmen och vattenfallet var sevärt.

Vid vattenfallet





Världens sötaste hundvalp!

Tjuvbadade i poolen på natten...


Måndag 22 juni
Sista dagen på stranden. Planet gick inte hem förrän tio på kvällen. Som tur var skulle ju mamma och pappa stanna ytterligare en vecka så vi kunde ha kvar vår packning på deras rum och ha tillgång till toalett där. Sammanfattningsvis har veckan varit underbar!



Kolla synen

Ska ta mig in till Synsam i stan nu för en kontroll av synen och linserna.
Känner mig inte så orolig.
Efter alla år av synkontroller har jag lärt mig nedersta raden.
R D Z P
Ha!



Folk

Hej å hå vad mycket folk jag träffat idag. Men bara roliga möten faktiskt! Tog bussen till Ulricehamn vid halv nio i morses. Köpte först ytterligare en minnesbilaga (min andra) över Michael Jackson på Pressbyrån, alltså det är inte klokt vad blaskorna lär ha tjänat på den mannens död, jag borde låtit bli att köpa den... Men det där budskpet "Minnesbilaga att spara" tilltalar min samlargen något oerhört ;)

Första mötet blev med mamma på busstationen i U-hamn. Trevligt! Vi handlade på Willys och åkte hem till Gällstad. Var framme på Viktors jobb och träffade Jessika, Josefa och Viktor som jobbade. Tjôtade lite med dem. Gick ner till Logo factory och pratade med Malin och Emil. Senare på Ica var det många hälsningar på the locals och prat med både Sussie och Carolina. Lunch med Malin, mamma och Viktor. Ärendet på banken genererade möten med Gunilla, Inger och käre farfar som också råkade befinna sig där. Senare fika och korsordslösning hemma hos mormor och morfar. Sista riktigt kära mötet blev med pappa när han kom hem från jobbet. Väl hemma här i Kviberg igen sprang jag på Fredrik, Tobias och Markus och slängde några ord med dem. Som sagt, många möten idag! Nu snurrar min stackars hjärna... ;)

Nu ska jag ta och krypa ner med min mycket braiga bok, Jeffery Deavers "Den tomma stolen". Gillar, gillar, gillar den!!

G o d n a t t





Virrar runt

Har lite hastigt och lustigt bestämt mig för att åka hem till Gällstad en sväng imorgon. Och fastän jag bara tänkte stanna över dagen drabbas jag av lite resfeber, vilket innebär att jag måste få ordning på allt kaos i lägenheten så man ska slippa ta allt det när man kommer hem. Knäppt eller smart?

Har jobbat min första helg på sommarjobbet. Gick väldigt bra. Vi har städat, städat, städat, ja verkligen sanerat hela stället för att bli kvitt det jäkla viruset (?) som gjorde nästan samtliga boenden och personal magsjuka. Så det där jag trodde att jag fått i mig dålig mat kan nog konstaterars vara falskt alarm, men virus är ju värre...

Sedan rålyssnar jag på U2 nu - måste ju kunna sjunga med i samtliga låtar :-)

P u s s

OFATTBART


Sitter och lyssnar på U2 och inser att det bara är 20 dagar tills jag ska se dem!
Frågan är om inte "Moment of surrender" är bästa spåret på nya skivan?


BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

Frukostjordgubbarna var inhandlade, liksom den lyxiga yoghurten.
Vi skulle luncha på restaurang i stan.
Ostbrickan, kexen och vinet väntade på att förtäras till kvällen.
Precis som man vill att en födelsedag ska firas.

MEN

Så blir man magsjuk kvällen före och INGENTING blev som man hade tänkt sig.
Idag mår jag i och för sig bättre.
Men för att kunna fira min födelsedag måste jag nu vänta i ett år till nästa 9:e juli...




CHILL PÅ RAMBERGET

Dagen: Tog sovmorgon och röjde sedan i lägenheten en stund. Nytvättad tvätt hade inte lagts tilllbaka i garderoben varken från när jag tvättade i lördags eller från när Viktor tvättade förra veckan så där fick jag förklaringen till varför jag varken hade några trosor i garderoben eller i tvättkorgen! Åkte sedan ut till Katarina som har flyttat till ny lägenhet i Rambergsstaden på Hisingen. Hon hade redan fått jättebra ordning, det kommer bli hur mysigt som helst när hon får upp de nya tapeterna också. Och att hon inte skulle vara kapabel till att välja snygga tapeter är ju bullshit, förresten så är smaken som baken och det enda som spelar roll är ju att man själv är nöjd (pik till mamma och Malin)!

Hos Katarina befann sig också vår "gamle"faster Helena. Det var kul att träffa henne :-) Efter att hon åkt hem begav vi oss upp på Ramberget för picknick. Oh, vilken vacker utsikt vi fick över Göteborg! (Min blogg verkar mer och mer handla om hur förträfflig staden Göteborg är...)

Sedan in mot stan igen för att träffa tjejen som svarat på min annons på blocket om att köpa den den där extra U2-biljetten som jag haft i min ägo sedan mars. Skönt att få den såld, 1000 spänn sitter ju aldrig fel ;-) Efter detta blev det en snabb vända på apoteket samt centralstationen och espresso house, men "spanet" var inte där.



  




 

FRU TÖNNBERG

Tänk att Novelina och Mikael är gifta nu!
Min älskade vän har gift sig, och vilket underbart bröllop det var!


SKÖNA SALTHOLMEN

Igår på eftermiddagen tog jag och Viktor nians vagn ut till ändhållplatsen Saltholmen. Har hört talas om detta göteborgarnas sommarfavoritställe och nu tyckte vi det var dags att själva kolla upp det. Sagt och gjort, efter 45 (!) minuters trevlig vagnfärd var vi framme. Kändes helt sjukt att vagnen som vi gått på vid tråkiga och väldigt "stadsaktiga" Gamlestadstorget helt plötsligt hade tagit oss ut till klipporna, den salta vinden och HAVET! Det är från Saltholmen båttrafiken ut till södra skärgården utgår ifrån och en varm dag som igår var det inte direkt tomt på folk på båtarna, inte heller på klipporna runt omkring hamnen. Vi hittade i alla fall efter en stunds letande och halvfarlig klippvandring (försök själv klättra upp och ner på klippor med flipflops...) en plats där vi låg lite mer avskilt (jag blir ju nipprig av att ha för mycket folk omkring mig, speciellt när jag ligger och solar nästan naken). Där låg vi sedan ända tills eftermiddagen blev kväll; solade, badade (bara jag såklart) och grillade korv trots eldningsförbud. Härligaste eftermiddagen på LÄNGE!











M.J. I LURARNA

Låg ute i solen tidigare idag och njöt av både värmen och det jag lyssnade på, nämligen Michael Jackson. Att han dött kan väl inte någon ha undgått, värre mediapådrag har väl sällan skådats. Jag håller i alla fall med om vad någon sa, att man bör minnas Michael Jackson för hans fantastiska musikkarriär och inte hänga upp sig på alla rykten som florerat kring honom. Hittade ett klipp som visar lite av hans suveräna musik, hans skickliga dans och perfektionen han hade i alla han gjorde. Det är från Super Bowl 1993. Ta dig tid att titta på klippet, även om det är lite långt och inte av bästa kvalitet, det är precis så här jag vill minnas honom i alla fall!


LIVSTECKEN

Sådär! Då har man haft en liten semester från bloggen men nu börjar det kanske bli dags att avge ett litet livstecken. Mycket har hänt sedan sist jag skrev, nämligen:

Grekland
Åååå, vad härligt det var! Varmt, soligt, salta bad och skön avkoppling. Längre berättelse kanske kommer, om jag orkar!
Nöjer mig med att slänga in några bilder.











Lugna dagar i Gällstad
Dagen efter hemkomsten från Grekland åkte jag hem till Gällstad. Lägligt nog hade vädret precis svängt från det tråkiga regniga ni hade över midsommar till riktig go sommarvärme. Blev några lugna dagar hemma med mer solning, träffa gamla jobbarkompisar, den traditionella fikan på Lager 157 med Anna och Zhore, fira farfars födelsedag, bada i Sämsjön m.m m.m. :-) På lördagen den 27/6 var det bröllop på Torpa stenhus för Mikael och Novelina. Allt var så fint, så kul och så stämningsfullt!













Jobb
Tillbaka i götet igen väntade jobb den här veckan. Har nu börjat arbeta inom äldrevården och det känns helt okej. Börjar dock bli jobbigt att lära sig nya arbetsplatser hela tiden, så nu får det vara nog med nya jobb! ;-)
Ledig nu i tre dagar, efter lunchen idag ska vi ta vagnen ut till Saltholmen och bara njuta av vädret!

So long!


RSS 2.0