Glad midsommar!







Goa dagar bland klipporna

Hemma igen efter en vecka i Fjällbacka. Har även blivit små utflykter till Grebbestad (dock enbart för att Systemet ligger där!) och Smögen. Vi har frossat i god mat, att det blir mycket fisk och skaldjur när man är i Bohuslän är ju givet. Krabba är jag dock inte så förtjust i, det lämnade jag åt Viktor och Marianne att äta. Men lax, makrill och räkor har det blivit! Vi har badat också, det är ett måste hur kallt det än är! Och det var faktiskt hela 14 grader i vattnet, hur varmt som helst med  andra ord... *host*. Men när jag varit i och doppat mig blev Viktor också lite sugen även om han från början skrattade åt mig och kallade mig galen som ville bada. Så sen var vi i båda två och plaskade runt en stund, härligt! Och igår var det ju bröllop, och inget litet bröllop heller! Äntligen fick Victoria och Daniel varandra! Vi satt framför TV:en i stort sett hela dagen, det fanns inte så mycket annat att göra för det kom regnskurar mest hela tiden utanför stugan. Inte för att jag direkt ville göra något annat, det var ju hur vackert som helst och kärleken lyste om dem!

Imorgon börjar jag mitt sommarjobb på Örgrytehemmet, och det känns helt okej.





Nu blir det semester!

Åh, vad har egentligen hänt sedan sist? Känner som jag tidigare skrivit att jag aldrig skriver så mycket här, min blogg utspelar sig mest i mitt eget huvud...

Förra helgen var det träningsläger med taekwondon i Valhalla sporthall här i Göteborg. På fredagkvällen körde vi rekordträning, troligtvis var vi flest antal taekwondoutövare som tränade samtidigt, någonsin i Sverige. <--- Konstig mening det där blev men ni fattar vad jag menar! Under lördagen finslipade vi våra tekniker som vi sedan visade upp under söndagens gradering. Jag klarade mig och innehar nu 6:e kup vilket är lika med grönt bälte!



I måndags hade vi våra presentationer på våra perceptionsstudier som vi genomfört i kursen talperception. Jag och Camilla hade spelat in folk från klassen, vänt på talet så att det spelades upp baklänges och sedan spelat upp det för våra klasskamrater och frågat dem om de kunde avgöra vem det var som talade, vilket såklart var svårt! Efter dagens sista presentation vid tvåtiden på eftermiddagen så väntade sommarlovet! Vi firade genom att äta bakelser på Steinbrenner & Nyberg på Södra vägen :) Lite vemodigt att krama om alla och inse att vi kommer vara tre månader äldre innan vi ses igen allihopa.

I tisdags tog jag bussen hem till Gällstad, eller Borås rättare sagt och Malins nya lägenhet. Har sedan tillbringat några goa dagar hemma hos mamma och pappa och träffat mormor, morfar, morbror, farmor, farfar, Iris, Anna, Elis, Zhore, Ghazal, Sofia, gamla jobbarkompisar på Ica och gamla jobbarkompisar på Ahman & Nielsen.


Elis!


Ghazal och Sofia

I fredags kom jag tillbaka till Göteborg igen och vi var och såg "Robin Hood" på bio. En helt okej film! Igår hade vi sommaravslutning med taekwondon och vi var några tappra själar som satt ute under ett egenbyggt regnskydd i Slottsskogen och grillade innan vi hamnade på Karlssons garage och bar på Linnégatan. En riktigt kul kväll hade vi! Jag lyckades dock på något vänster slå av en bit av min ena framtand, en gammal lagning jag haft i över tio år på grund av att jag körde in en skidstav i munnen en gång i tiden... så nu måste jag försöka få en tid hos tandläkaren för tillfixning fortast möjligt. Imorgon åker vi nämligen till Fjällbacka, jag, Viktor och hans farmor Marianne. Det är en win-win-situation för alla - hon får trevligt sällskap och vi får gratis resa och mat ;) Nej skämt åsido, det ska bli hur gött som helst att komma upp till Bohuslän, klipporna och havet och vi kommer säkerligen få en helmysig vecka.

Så, bye bye på ett tag!





Hemma i G-town

Hej på er!
Sitter hemma i Gällstad hos mamma och pappa just nu. Kom i tisdags kväll. Och det var ingen bra kväll för jag glömde min resväska i bussens bagageutrymme när jag klev av i Borås. Men allt löste sig, om jag hinner/orkar kanske ni får ta del av den storyn vid ett senare tillfälle. Idag ska jag äta lunch hos farmor och sedan fika med Anna och lille Elis (blir första gången jag träffar denne 3 månader gamle kille) och ikväll åker pappa och jag ner till Borås och fortsätter hjälpa Malin med nya lägenheten. Har tittat igenom datorn efter roliga/gamla/fina kort och hittat en hel del! Bjuder er därför på en bildkavalkad:


Igår träffade jag mormor, detta kort är från hennes födelsedag tidigare i våras. <3


Ja om inte min syster Malin gör skäl för namnet shopaholic så gör väl ingen det, här är en del av alla hennes skor hon tog med sig nu när hon flyttade hemifrån...


Malin utanför lägenheten i Borås


Malin och Stella myser


En blond Katarina, sommaren 2004


Farfar har jag träffat både igår och idag. Här en bild från sommaren 2005.


Sigge och Eddie
R.I.P.


Nyss hemkommen från Sydamerika, jan. -07


Hittat mandeln i gröten, julen -04


I Ramundberget, feb. -07


 


Avundsjuk, jag är så avundsjuk...

... på mamma som befinner sig i Barcelona just nu! Åh, jag vill också! Men vädret är ju i och för sig helt ljuvligt här hemma också, ska ta och sätta mig ute på loftgången och sola lite nu tänkte jag.






Lugn dag som kommer avslutas med bio

Idag har varit en riktigt lugn hänga-hemma-dag. Har städat upp lite, betalat lite räkningar, tvättat lite och legat ute i solen en stund. Sen fick jag ett ryck och ville hitta på nått ikväll och eftersom jag funderat på att gå och se Avatar en gång till typ hela våren tog jag tillfället i akt och bokade en plats till ikväll för biochecken jag fick när jag var med i ett forskningsprojekt om språk och kognition förra veckan. Man får ju passa på, Avatar gick ju upp på biograferna den 18 dec. så den lär ju knappast gå så länge till eller?! Så nu ska jag bara duscha, sedan flyr jag värmen och ljuset och tar en tur till Pandora!





Salem!

Nu drar jag in till Liseberg och kollar på Salem, denne underbare kille.





RSS 2.0