Drömmar

Får väl börja med en liten resumé över de gångna dagarna:

Torsdag
Tänkte att jag skulle vara riktigt duktig och sitta och plugga på biblioteket vid Humanisten hela dagen och visst var jag där rent fysiskt, men tankarna hade en tendens att flyga iväg hela tiden! Jag kände mig mest uppgiven över hur mycket det är vi ska kunna till tentan på måndag (MÅNDAG! HJÄLP!). Det verkar inte vara någon rim och reson eller vad man nu säger. Är verkligen mycket som ska pluggas in på denna lilla mini-kurs i patologi på 3 hp. Så dagen utvecklades till en riktig skitdag. Jag såg ändå fram emot kvällen då jag hade bokat in mig på yoga på gymmet men då ringer dom och säger att det blivit inställt. Har aldrig hänt innan! Blev riktigt sur för jag hade självklart inte packat med mig några skor (det behöver man ju inte ha på yogan) så jag hade ingen möjlighet att åka till gymmet och träna något annat. Fram emot kvällningen tog jag därför mitt pick och pack och begav mig hemåt istället. Att det var en skitdag visade sig än en gång, det var tolv minuter tills sexan skulle gå när jag kom ner till Korsvägen (tolv minuter är en EVIGHET att vänta när vi snackar Göteborg). Tog då åttan och fick gå av vid Gamlestadstorget (åttan fortsätter sedan upp mot Angered - fel håll för mig). Tänkte att jag skulle gå upp till SKF-hållplatsen och Konsum för att hämta ut ett paket från Posten. Jag lyckades gå vilse denna korta väg! Helt otroligt! Detta resulterade i att jag kom fram till Konsum 19.04 och dom visade sig stänga paketutlämningen 19.00. Nu var jag inte nådigt sur och gick (isället för att ta vagnen) i ren protest upp till Bellevue-hållplatsen medan jag då och då sparkade till ett staket som löpte utmed vägen. Det blev nästan raka vägen i säng sedan när jag väl var hemma, vågade inte riskera att utsätta mig för mer denna SKITDAG!

Fredag
Började dagen med att ha röstgrupp ledd av våra äldrekursare. Rätt trevligt med lite hållningövningar, andningteknik och röstträning. Satt därefter och pluggade på Studietorget på Hälsovetarbacken. Fick trevligt lunchsällskap i form av Malou, Monireh och Linda. Snackade en hel del om detta enorma sockersug som kan sätta in ibland... Kom fram till att det är allt eller inget som gäller, antingen äter man godis eller inte. Det blir svårt i längden att "bara äta godis på lördagar".
Satt en stund efter lunch och pluggade också, sen åkte jag till gymmet. Blev en hel timme på löpbandet, först en halvtimme intervallträning och sedan snabb gång i rejäl uppförsbacke i en halvtimme. Kom upp i (för min del) imponerande 8 km!

Lördag
Har blivit en del plugg idag också. Har planerat lite inför nästa helg då vi ska hemåt Gällstad. Är väldigt sugen på att besöka Ulricehamns kallbadhus och så bestämde jag, Anna och Zhore oss för att ta en fika ihop, kul =)
Viktor har stuckit iväg på fest nu ikväll men själv är jag inte sugen med tanke på att jag behöver plugga imorn för att överhuvudtaget ha en suck på tentan...

Så till rubriken... drömmar! Jag drömmer om tre saker just nu: flytta till en större lägenhet (och gärna en som är mer centralt belägen), resa samt att få långa och fina naglar! Kikade runt på Rosa Bussarnas hemsida och dom har två resor som verkar väldigt spännade, dels den till Centralamerika (sju veckor genom Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Guatemala, Belize och Mexiko!) samt en resa som börjar med Transibiriska järnvägen till Mongoliet, sedan vidare till Kina och Japan. Ja, drömma kan man ju alltid...
Långa naglar är också något som vore nice. Har aldrig haft det. Jag river alltid av dom så fort dom börjar bli långa, eller så går de av av sig själva. Men denna drömmen känns i alla fall inte lika ouppnåelig som de båda andra så jag tänker börja där - långa, fina naglar, pronto!

vasastan
Dröm 1 - lägenhet i Vasastan...

resa
Dröm 2 - resa. Får hålla till godo med gamla bilder från Galapagos...

resa

Mer Galapagos...

naglar
Dröm 3 - långa, fina naglar! Så här ser alltså inte mina egna naglar ut tyvärr...


Den bistra verkligheten - plugg, plugg, plugg...


Minst, sist och sämst?


Hej och välkommen till min blogg! =)

Ja, det är alltså sant, jag har bestämt mig för att börja blogga! Varför? Av lite olika anledningar skulle man väl kunna säga... För det första har en person i min vänkrets uttryckt en önskan över det så att denne person ska få lite bättre koll på vad jag har för mig, för det andra är jag något av en "funderare" och behöver ett ställe att få "pysa" ur mig lite på och för det tredje har man såklart blivit påverkad av sin omvärld. För det är väl ingen som undgått att lägga märke till att det är högsta mode just nu att vräka ut sitt privatliv, blogga när man sitter på toa (jodå, det kan jag tänka mig att de mest extrema bloggskrivarna gör) och ta kort på sin sega, gråa havregrynsgröt och lägga upp på bloggen under rubriken "Detta åt jag till frukost". (VEM bryr sig?)

Ja, så därför hittar ni nu mig här på den stora bloggosfären! Och ja, jag är medveten om att min blogg antagligen kommer bli precis som rubriken antyder; minst, sist och sämst. Minst för att ingen kommer vilja läsa den (eller ens veta att den finns), sist för att folk började blogga för sisådär tio år sedan (jag är som vanligt sjukt efter!) och sämst för att, tja det borde den ju i och för sig inte bli, smaken är ju som baken! Men men...

Det får bli allt för idag, tack för mig

pernilla
Minst, sist och sämst - HA! Jag ska kämpa på... ;-)


RSS 2.0