Blomsterboll

Ett litet paket väntade på mig i brevlådan när jag kom hem idag. Hade beställt en ny Pandora-berlock för att pigga upp mig lite!





Dags att gå på jakt...

... efter apelsinkärnor! Men de är svåra att hitta, mycket lättare att hitta citronkärnor har jag märkt men iår vill jag gärna sätta apelsiner istället. Älskar ju att odla och just citrus har blivit mitt specialintresse. Min största "bebis" är en apelsinplanta från -07, men den är inte särskilt stor för den har tyvärr inte möjlighet att stå ute särskilt ofta. Sedan har jag en citronplanta från -10 och en massa små citron- och mandarinplantor från förra året. Allihopa uppodlade från kärnor såklart! Och det ska vara ekologisk frukt för de gror bättre har jag läst. Så önska mig lycka till med min jakt!





Nytillskott

Det blev ingen skottdagsbebis för Victoria och Daniel (hade ju varit coolt!) utan det blev en liten 23:e februari-prinsessa! Lite smygrojalist som jag är (eller varför smyga med det egentligen) kollade jag när de just sköt 21 x 2 salut för den nya kungligheten, så grattis grattis får man väl säga till statens nya egendom :P





Plötsligt blev allt så verkligt!

23 april! Schemat har kommit upp för presentationerna av våra examensarbeten! Och den 23 april presenterar alltså jag och Linda vårt arbete "Utvärdering av tal och gomfunktion före och efter sekundär bakre gomplastik". Nervöst, spännade, kul, stressande, förvirrande, intressant - alla känslor på samma gång här nu känner jag.





Dags att frossa semla!

Fettisdagen idag. Det var hemskt vad tisdagarna som är värda att fira radar upp sig. Det var ju ett vinnande koncept förra veckan så ikväll bjuder jag och John in fler till vår "Veckans Brott"-afton :D Jag har dessutom lyckats hålla mig från att äta semla så nu blir det all in! Gillade inte semlor under många år p g a magsjuka i samband med semleintag men nu är jag på banan igen!





You, me and Leif GW

Alla Hjärtans Fucking Dag.
Metro har nio bilder på framsidan av heterosexuella par som pussas. Inne i tidningen är det bättre, där får även kärleken till vänner, föräldrar, arbetskamrater och djur skildras. Och en liten singel-pepp-spalt publiceras också (jaa, det är gött att slippa höra/se när någon annan klipper sina naglar!). Men att man kan älska någon av samma kön som sig själv verkar inte riktigt vara på tapeten i dagens Metro.

Min första Alla Hjärtans Dag som singel, sedan jag blev vuxen. Hoppsan, det blir inte alltid som man tänkt sig, fast jag vette fan vad jag tänkt mig egentligen. Jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde för ett år sedan så jag klagar inte direkt heller. Dessutom har jag haft dubbeldejt ikväll med en polare och Leif GW Persson :) Vi satt i TV-soffan och han var som vanligt grymt underhållande i "Veckans Brott" :)





Vi drar till hufvudstaden!

På torsdag sätter jag mig på bussen till Stockholm, med bästa tänkbara sällskap - syrrorna! Det blir långhelg där, underbart! Planer har vi inga direkta, det får bli att ta dagen som den kommer :)




Dessa tre brudar har alltid kul ihop! <3
Bild från Where The Action Is i somras.



The sun is shining

Märkligt vad lite sol kan göra. Allt är vackert i solen. Och man känner sig så tillfreds med tillvaron.


Bilder tagna tidigare idag på väg hem från Kortedala.



Grattis mamma!

För exakt en vecka sedan var det mammas födelsedag! Här kommer en försenat grattis-blogginlägg till dig mamma. Du är världens bästa mamma, eller jag har ju inte så mycket att jämföra med kom jag just på, hehe! ;) Men att du är cool, har båda fötterna på jorden samtidigt som du kan släppa loss totalt ibland, är intelligent, rapp i käften, omtänksam, har stilkänsla, är rolig och påhittig, lagar fantastisk mat, kunnig inom de mest skilda områdena och tipsar mig om en massa bra böcker, filmer och musik är saker som gör att jag älskar dig!





Älskade vinter!

Äntligen kom det lite snö och kyla även till Göteborg. Vi var ute i skogarna utanför Floda i lördags och grillade korv och hade det mysigt.





Snällaste Linda!

Idag jobbade jag och Linda med ex-jobbet på olika håll till en början; jag var på Hälsovetarbacken och hon på Sahlgrenska. Får ett sms från henne: "det står en överraskning och väntar på dig här!". Älskar man sådana sms eller? JAAA!! Och kolla vad hon tagit med sig till mig:

 


TACK Linda :)  :)

Och så här snygga var vi när vi festade i Skövde i lördags!:




RSS 2.0