Mera redigering

Nu ska jag strax in till stan och köra ett box-pass på Sportlife, sen kanske det blir lite barhäng på Henriksberg. Har fortsatt leka med PhotoScape och det är ju himla kul! Äntligen säger jag bara! Bjuder på två bilder:






Testar PhotoScape

Nu kanske till och med lilla jag ska försöka ge mig på att skapa häftiga bildeffekter, kollage m.m.! Har laddat ner fotoredigerarprogrammet PhotoScape till datorn och suttit och kikat runt lite i programmet nu. Kul kul kul! Ett första kollage har jag skapat och det kan ni beskåda nedan.


Och jag döper det till "Pernilla i olika miljöer vid olika årstider".
Hehe!



Trött tröttare Pernilla

Trött efter att ha jobbat sex dagar/nätter på raken. Var hos Katarina på salongen och färgade håret efter dagens jobbpass. Det blev guldigt. Orkar egentligen inte skriva något här så bilden nedan får berätta vad jag ska ägna kvällen åt.






Fourth of July

Idag är det USA's nationaldag. Varför den är just den 4 juli ska jag erkänna att jag inte riktigt vet, får bli lite läsning på mitt kära Wikipedia. Det råkar också också vara idag som David och Victoria Beckham valt att plocka ut sin dotter ur Victorias mage med kejsarsnitt. Så nu vet ni det. Hon ska tydligen heta Atlanta. Så nu vet ni det också.





Snigel på ögat

Jag har fått en vagel (dvs infektion i en talgkörtel i ögonlocket) och det får mig att tänka på Radiotjänst-reklamen från 90-talet: "Vill du ha en SNIGEL på ögat?". Haha, vad menade dom med det egentligen?! Hur som helst är det rött, svullet och kliar men det är bättre än vad det var igår så än finns det hopp om livet.





Iron Maiden på Ullevi

Ikväll spelar Iron Maiden inför ett (gissningsvis) fullt Ullevi. Det är inte min favoritmusik men det är inte direkt dåligt heller. För sex år sedan (SHIT vad tiden går!!) såg jag, Viktor och Björn dem när de var i Göteborg förra gången. Det var galet, helt och hållet galet. Trångt, svettigt och härligt på en och samma gång. En riktigt häftig konsertupplevelse att ha varit med om. På min 19-årsdag dessutom!


Maiden på Ullevi 2005. Väntan...





RSS 2.0