Update

Igår kollade vi på Quentin Tarantinos "Inglorius basterds", den var riktigt bra!





Nu tänkte jag ta och snygga till min garderob lite, innehållet i den alltså. Plocka ut allt, kanske upptäcka nått gammalt fynd som jag glömt att jag har, vika iordning och fräscha upp.


Drömmen



Grattis Älskling!

Idag fyller Viktor 24 år! Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

Jag har suttit och lagt sista handen på några inlämningsuppgifter nu på förmidaggen och nu är de inmailade och klara, alltid lika gött när man är klar med saker! Nu ska vi äta lunch och sedan åka hem till Mikael, Novelina och Eira och hälsa på lite.





Lyckat kalas

Malins 20-årskalas/fest i lördags blev lyckat! Släkt och vänner i en bra blandning och en mycket god buffé :-) Klanten i mig var framme och tappade kameran i golvet och efter det vill den inte fungera längre... buhuuu.... Så jag har inte så många biler från i lördags men hoppas att mamma ska maila sina till mig snart.


Två av favoriterna i mitt liv: mamma och Malin



Home "sweet" home

Sitter hemma i soffan hos mamma och pappa nu. Har precis ätit lunch, pappas hemmalagade potatismos och kokt korv och en äggtoddy med kakao och konjak till efterrätt. Mums mums! Ikväll blir det stort kalas för att fira att söta syster Malin fyller 20 år! Hade tänkt att åka in till skidbacken och träna imorgon men fick reda på av pappa att snön fortfarande ligger kvar så det blir ingen backträning tyvärr... Men en film här i soffan och snickerskaka låter som en bra plan B tycker jag ;-)


Okej okej, nu kan jag omöjligt se dig som liten längre... Grattis på 20-årsdagen Malin!



Resting Buddha

Nu är äntligen vår sänggavel på plats! Den som jag och pappa snickrade ihop i vintras. Och på den har min fina Buddha som jag fick i julklapp av Emma och Jessika fått en plats :-)





En liten, liten människa

Nu är bebisen ute! Idag var jag, Viktor och Katarina och hälsade på Mikael, Novelina och Eira, två dagar gammal. Vilket litet underverk! Sedan lunchade vi på Condeco, sa hej till Pontus på JC, gjorde några snabb-ärenden på Nordstan och nu sitter jag hemma och läser forskningsrapport... Imorses tog vi ut cyklarna igen förresten! Blev en tur till Ica kvantum Munkebäck. Inte några långa cykelturer än så länge alltså men man får inte gå ut för hårt... har asont i baken efter den två kilometer långa cykelturen i torsdags...





Någon som har 1390 kr över?

... och som kan ge det till mig i så fall? Min iPod har gått sönder och jag behöver köpa en ny, framförallt behöver jag den nu när löparsäsongen kommer igång igen. Är ju så mycket lättare att springa med musik i öronen! Men tyvärr har jag inte 1390 kr som ligger och skräpar...







Plockade fram min gamla cykel

Igår cyklade vi till Willys och handlade. Ja du läste rätt - cyklade. Det har jag inte gjort sedan vi flyttade till Göteborg för 19 månaders sen så det var verkligen dags! Och vilken känsla det var att cykla igen, FRIHET!







Lite bilder från helgen

Så, då var påskhelgen nästan slut. Idag är det måndag, fast det är söndag, eller hur det nu blir... Svarta dagar som plötsligt blir röda är alltid lite förvirrande och gör en lite veckovilsen. Men det är gött att veta att när man vaknar imorgon och det känns som måndag så är det i själva verket redan tisdag!

Påskafton var trevlig. Jag och Katarina intog rollen som kock och bjöd på en himla god påskbuffé med rotfrukter i ugn, ägghalvor med skagenröra, frallor, tzatziki, rostbiff, bulgursallad, skinka, rökt lax och till efterrätt en kladdkaka med passionsfruktssås och grädde. Sedan hade både Novelina och Katarina gjort eget påskgodis som var farligt gott! Så mätt som jag var efter denna brakmåltid var det längesedan jag var!

Igår var jag och Katarina ute på utflykt till Änggårdsbergen (+ att det blev en sväng inne på Botaniska Trädgården som ligger precis brevid).





Glad Påsk!



Mer påskpynt än så här har jag inte framme men det räcker för att ge en lite påskstämning i alla fall!

Det har varit några rätt sköna dagar, på skärtorsdagen gjorde jag inte många knop, lämnade knappt lägenheten, utan låg mest inne och läste Camilla Läckberg hela dagen. Tänkte sedan att jag skulle ut och springa och det gjorde jag också men jag har tyvärr en förmåga att alltid tajma in min löpning med en regnskur, tordagen var inget undagtag. Inte orkade jag så mycket som jag hade hoppats på heller... men men... är väl bättre att komma ut en liten sväng än ingen alls!

Igår var jag och Helena hemma hos Katarina och åt en god lunch. Även ikväll ska jag till Katarina, dit även Pontus, Mikael och Novelina kommer. Vi har handlat en massa god mat och tänker ha de allmänt gött :)

På tal om god mat så står det en fläskpannkaka och jäser i ugnen just nu... har försökt att göra den lite mer GI genom att ta kycklingkassler och dinkelmjöl.



Så Glad Påsk på er allihopa! Solen lyser!



RSS 2.0