Bajs överallt

Hallå där alla hundägare! Nu när snön smält bort kommer allt sanningenn fram - att ni struntat i att plocka upp efter era jyckar under tre månaders tid. Resultatet stavas bajs överallt. Fräscht. Jag vill minnas att ett av de första ordspråk man får lära sig som barn är "Vad som göms i snö kommer fram i tö". Tydligen det första ordspråket man glömmer också...





Ljud

Sitter på studietorget på hälsovetarbacken och renskriver svaren på några examinationsuppgifter.
Plötsligt kommer ambulanshelikoptern dundrande ovanför och jag vill inte ens tänka på vad som sker inne i den just nu...
Lika plötsligt börjar någon spela på pianot uppe i fiket och underbar pianomusik tränger genom väggen in till biblioteket...



Bra skit!

Tack Daniel för att jag fått låna filmerna "Alien" och "Aliens återkomsten" av dig! Du trodde ju inte dina öron när du fick reda på att jag inte sett dessa filmer men det har jag nu gjort, och de var riktigt bra!






Både ledsen och glad

Ledsen för att jag missade träningen idag när det var Robban som höll i den, fan fan fan!
Glad för att jag lyckades svara någorlunda på hemuppgifterna till morgondagens föreläsning.
Nu ska jag diska.





ÅRE!

Hemma igen efter en underbar långhelg i Åre med Tove, Hanna, Anna och Sara! Mer bilder kanske kommer senare, ni får nöja er med några nu till att börja med. Nej, nu ska jag ta och läsa ett kapitel i logopediboken; Stamning och skenade tal hos vuxna och ungdomar. Ciao!





Kurslitteratur vs. Skönlitteratur

Det är lustigt det där att så fort det drar ihop sig till tenta så bli jag bara mer och mer sugen på att läsa något skönlitterärt. Inte så att jag inte pluggar, istället verkar det vara så att jag behöver ett komplement till allt som rör tentaplugget. Det går verkligen hand i hand, ju mer tid jag lägger på att plugga, desto mer tid lägger jag även på att läsa skönlitteratur. Just nu är det Camilla Läckbergs "Predikanten" som fått följa med mig hem från biblioteket och den verkar inte vara fy skam. Fast vill du verkligen läsa bra deckare - läs Jeffery Deaver! Det får bli dagens tips från mig.

Resor!
Dagens andra rubrik tänkte jag tillägna några härliga resor som är inplanerade under året och som jag ser framemot som bara den:


Nu - Åre! Tjejhelg där nästa helg :D


Augusti - Turkiet


September - Paris



Träning träning träning och minus 4,5 dl blod

Nu känns det som om Jennie och jag bor på Fighter Center, idag var det tredje kvällen på raken som vi var där och fightades, riktigt gött! Har fått en nytändning med träningen nu efter att jag klarade graderingen i lördags :-)

Jag har blivit blodgivare igen! Idag tog jag en sväng in på Droppen Nordstan och bad dem kolla mitt Hb (det har ju varit för lågt för att jag ska få lämna blod) och det låg på 130. Så det blev till att få lämna blod! Så egentligen borde jag inte tränat ikväll men det är svårt att hålla sig ifrån en sport man älskar ;-) Det blir som ett gift det där med träning när man kommit in i det och det är alldeles, alldeles underbart!






Last weekend

Tänkte visa er lite bilder från förra helgen. Jag och Viktor var på Universeum på lördagen, vi och typ varenda barnfamilj i Göteborg! Men det är synd att Universeum mest lockar barnfamiljer för det är snarare så att man behöver vara vuxen för att verkligen kunna njuta av allt som finns att se och göra. På kvällen hade vi dragit ihop en brokig skara människor och förfestade hemma hos oss innan vi begav oss in till Sticky Fingers. Hade tänkt att gå in på Trädgårn för där har vi gratis inträde men kön dit var inte av denna värld så då blev det Sticky istället och det ångrar vi inte!

Och förresten, jag klarade min gradering med taekwondon igår!! Ännu ett steg närmare svart bälte ;-) Men nu måste jag skruva upp träningen ytterligare om jag ska ha någon chans på det gröna bältet i maj...





Mikael och Viktor ägnar sig åt det vanliga...


Sen blev det lite suddigt som ni ser... hehe ;)



Party with sisters and cousins

Igår eftermiddag kom Malin hem till mig och vi fixade iordning oss inför kvällen. Först åkte vi hem till Emma i Mölndal där även Jessika befann sig. Kul att få se lägenheten! Vi satt och drack vin och pratade innan det var dags att åka in till stan och möta upp Katarina vid Domkyrkan. Vi hade bokat bord på Manaña och shit vad gott det var! Vi fullkomligt kastade i oss maten, haha :) Katarinas kompis Håkan mötte upp och hur kvällen slutade för de andra vet jag inte eftersom jag åkte hem efter restaurangen. Måste vara skärpt i huvudet inför graderingen idag!





Jalapeños hos Björn

TV 6 har visat alla tre Bourne-filmerna i veckan och både tisdag och torsdag kväll har vi varit uppe hos Björn för att kolla på filmerna. Eller ja, mest har det väl blivit tjôt, gung i hängmattan, Baileys-drickande, härmning av konstiga personer och Facebook-stalking. Och så har vi ätit mycket jalapeños!


Mästerkockarna Björn och Amanda


Hängmattan!


Jason Bourne!


Vem är det du snokar efter på facebook Jennie? ;)







RSS 2.0