Trevligt trevligt!

De senaste kvällarna har det bara varit roliga aktiviteter. Och det kan behövas efter onsdagens hårda träningspass då jag blev lite deppig för att jag bara fick en massa stryk och tappade en lins. Hehe... I torsdags var jag, Sara, Hanna och Tove hemma hos Anna och åt god husmanskost och spelade roliga spelet "Ogatjacka" som gick ut på att ena laget skulle börja sjunga på en låt och andra laget skulle sedan fortsätta. Jag sjunger ju helt klart hellre än bra och har ett fruktansvärt dåligt sångsjälvförtroende men det var ett himla roligt spel! Igår var vi hemma hos Katarina och Pontus (eller ja Pontus bor ju inte där). Käkade tacopaj, glodde på Idol och pratade lite politik! Ikväll väntar god mat här hemma strax och sedan "Himlen är oskyldigt blå" på bio :-)



Le petit dejeuner

Tips på en god och nyttig frukost! Tillsammans med en smörgås mättar den väldigt bra!

Bärsmoothie
   2 port.
5 dl naturell lättyoghurt
2 dl frysta bär (jag brukar blanda hallon och blåbär)
2 bananer
1 msk hela linfrön
1 msk havrekli
1 msk skalade sesamfrön

Mixa alla ingdedienserna i en mixer - voila!





Gula och röda löv

En del fina bilder blev det igår! Och jag behövde bara gå runt "kvarteret" :-)

Snart kommer mamma och pappa på besök! Mys.





Torka

Ursäkta för "semestern" jag tagit från bloggen. Ser ju att det varit inne en del och kikat och väntat på nya inlägg. Så här ligger det till: vi är äntligen ute på vår första praktik i utbildningen och det har varit fullt upp med en massa nya intryck, egna patienter (fatta, jag träffar egna patienter!), operation (fått vara med och kika på en laryngektomi) m.m. m.m. Lägg till allt annat som hör vardagen till - träning, tvätt, städ, handling, träffa vänner m.m. och ni förstår varför bloggandet fått vila lite. Känner att det är svårt att hitta inspiration till vad jag ska skriva här också, börjar bli trött på att bara slänga upp en massa bilder från mitt liv, önskar jag hade tid och ork till att skriva om mer angelägna saker och djupare funderingar. Vi får se hur det blir med den biten. Funderar i alla fall på att hålla mig till lite mer tematiska inlägg framöver, som sagt - vi får se!

Idag är det lördag och jag har tagit en lång sovmorgon och sitter nu och pluggar på kursen "Funktionshinder och Handikapp – Kategorisering och Bemästrande" som jag läser som en extrakurs vid sidan av de övriga studierna. Väldigt intressant måste jag säga!

Men nu ska jag försöka hinna ut en sväng lite också och fota lite höstmotiv!


Höst för två år sedan



RSS 2.0