Spinning!

Idag har jag kört ett spinningpass för första gången! Eller ja, något pass har jag varit på tidigare men det var typ när jag gick på gymnasiet och det är ju (tyvärr) gôrlängsen! Man fick ju känna att man levde om jag säger så, fy fan vad jobbigt! Det var ett sånt pass där man har pulsband på sig också, var kul att se hur man låg till.
.
Nu blir det film här hemma, vi började titta på "One last thing" men den verkade B så nu blir det "Memento", hoppas den är mer sevärd än den förra!
.
Dagens minus är att jag slagit upp lagningen på min framtand, där rök 1000 spänn... blä blä. Men får väl glädja mig över att jag kommer få tillbaka en i mina ögon rejäl hacka på skatten =)
.
Imorgon väntar träningsläger med taekwondon, and I'm gonna kick and scream!
.

 

 


 


Ont, det gör ont...

Har efter att ha gått över ett halvår med ont i svanskotan äntligen fått tummen ur och tagit kontakt med en sjukgymnast. Kruxet är att varken hon eller jag vet vad min smärta beror på! Ibland när jag har suttit ner länge och ska resa mig är det som ett spjut av smärta skjuter upp genom ryggen från svanskotan. Riktigt obehagligt. Kan inte dra mig till minnes att jag ramlar eller så utan det är när jag sitter ner mer än en halvtimme som det kommer, oavsett hur mjukt jag sitter. Fick tips om en sittplatta man kunde köpa som gör att bäckenet tippas lite framåt vilket avlastar svanskotan så får väl köpa en sådan och se om det kan hjälpa. Ska också gå till sjukgymnasten några gånger för ultraljudsbehandling. Håller tummarna för att detta problem får en lösning för det börjar verkligen bli ett handikapp...





Sträck ut en arm!

Varning för skrytinlägg!
Tänkte nämligen ge mig själv en klapp på axeln för att jag är så duktig och är blodgivare. Det borde du också bli! Ja, jag menar DIG ;-) En väldigt enkel handling som räddar liv. Sedan får man sig en liten hälsokoll också, nu när jag var och lämnade blod förra veckan fick jag reda på att mitt blodtryck låg på 116/72 och mitt blodvärde på 127. Helt okej men andra ord. Och när jag väl är igång och skryter kan jag ju outa att jag har den ovanligaste blodgruppen av dem alla: ABRh-. I nått avseende får man va lite speciell alltså, hehe.






Painted dog

Idag har jag först suttit på föreläsning och sedan suttit med en artikelgranskning. Sitta hela dagarna, inte kul för min onda svanskota... :( Tog sedan en promenad från hälsovetarbacken över guldheden och landala för att ta vagnen hem från vasaplatsen. Här hemma har det inte blivit mer spännande än ett avsnitt av planet earth ikväll, och det handlade bl.a. om painted dogs (afrikanska vildhundar). Dom är sjukt fina och välgjorda dom där planet earth-programmen!


Painted dog



Älskade mars!

Kom igår fram till att mars på många sätt är årets bästa månad.
Varför? Jo:
- Ljuset återvänder! Längre kvällar!
- Om det är vinterväder kan man bättre utnyttja det eftersom dagarna är längre.
- Om det inte är vinterväder kan man börja ana att våren snart kommer.
- Det är inte samma hets som det är på sommaren så fort solen visar sig: "Vi måste UT! Grilla! Sola! Bada!". Nu kan man ta en en liten promenad i solen men sedan kan man med gott samvete hålla sig inomhus och tända en massa ljus och dricka te, för kvällarna är fortfarande mörka.
- Man vet att man har alla mörka månader bakom sig, det kan bara bli ljusare och varmare!

Först lite marsbilder från Gällstad, var hemma förra helgen:


Jag och pappa på Bystadsjön


Pappa och mamma <3



Pappa och mamma igen, när vi åkte längdåkning i Ölsremma




Och sedan lite marsbilder från Göteborg:













RSS 2.0