Redigerar lite på Wikipedia

Wikipedia är en bra grej, helt klart. Allt som står där är säkert inte statistiskt kollat eller ens sant men ändå - man kan ju slå upp nästan ALLT och efter en liten stunds läsning känna sig en smula klokare över tillvaron. Och redigerargrejen är finemang också, håller man inte med om något, tycker det är felformulerat eller behöver läggas till ytterligare information så kan man lätt som en plätt fixa det. Själv har jag varit inne och redigerat på uppslagsorden "Kviberg", "Percentil" och "Primärvården" bland annat.





Praktik!

Praktikperiod nr. 3 har just börjat och jag gjorde idag min första dag på Angereds Närsjukhus, avdelning barn- och ungdomsmedicinska specialistcentrum. Ska vara där två dagar i veckan och resten av tiden på Öckerö Vårdcentral där jag främst kommer att träffa barn med språkstörning. Spännande veckor tror jag det kommer bli! Men det är helt otroligt vad trött man blir av alla nya intryck och alla nya männiksor på en arbetsplats. Ska verkligen försöka komma i säng nu snart för det är så himla pinsamt att sitta och gäspa inför sin handledare!


Jag iförd scrubs på Sahlgrenska (första praktiken i höstas), i full färd med att testa en röstgenerator.



Konstigt konstigt...

Kolla vilket konstigt knäckebröd jag hittade! Vad fasen har hänt? Alla andra i paketet är som vanligt och så plötsligt får man upp det här... haha!





Jag brukar ju inte strippa...

... men en liten "rumpchock" kan jag ju bjuda på så här på lördagseftermiddagen. Min högra skinka är helt lilablå efter att jag ramlade i trappuppgången för snart en vecka sedan. Satan vad ont det gjorde och rädd blev jag, men klarade mig som tur var från värre saker än detta enorma blåmärke.





Älska WILLY:S!

Idag hade de nypremiär på WILLY:S Gamlestan efter en ombyggnad och uppfräschning de gjort av butiken. Massa bra erbjudanden och framförallt - alla betalande kunder fick en goodiebag! Gillar starkt! Den innehöll ett paket pastaskruvar, ett paket tranbärsjuice, en nötmix och en mörk chokladkaka. Tänk att man kan bli så glad över något sådant, för jag blev verkligen glad! Solen har strålat hela dagen idag också, det mår man också bra av. Ska iväg och träna nu också så WILLY:S goodiebag + sol + träning gjorde min dag kan man säga.





Stormvarning

Idag blåser det. Mycket. Vi ska snart åka till Mikael och Novelina, ska vara barnvakt åt Eira ikväll, ska bli mysigt. Igår fyllde mamma 50 år och det firade vi först på deras hotellrum på Hotell Royal och sedan på Restaurang Mañana. Väldigt trevlig kväll hade vi med mat och sällskap i världsklass ;-)





Dagens Darin

Hej på er!

Dagarna rullar på och den där tentan i audiologi kommer allt närmare... men efter 2,5 år på universitetet kan man väl nästan kalla sig för en veteran i sammanhanget så det kommer nog gå vägen även med den här tentan...

Som ni kanske vet har jag en liten crush på Darin och även på Michael Jackson (ja, främst vad det gäller musiken på den sistnämnde, den förstnämde är ju inte helt fel att vila ögonen på heller, hehe) och vad kan då vara bättre än det klipp jag hittade på YouTube idag? Försök att borste från krysset med kungligt tema bara, och eftersom det är en repris kan man inte heller ringa in och vinna 25000 som det står, tyvärr tyvärr ;-)









RSS 2.0