SALTA VINDAR I VARBERG

Hej kära klass!
 
Vill ni se Sveriges vackraste plats? I så fall är ni välkomna till Varberg, västkustens pärla, för att lufta era larynx i vår salta och friska havsluft! Vi möts lördag 9/5 på Varbergs station kl 10.30 (det går ett tåg från Göteborg 9.42). Sedan gör vi en light-historisk vandring utmed strandpromenaden, varpå ni bjuds på en lätt veggie-lunch vid havet. Tåg hem går 15.34.
 
Så förbered bra promenadskor och era bästa humör! Hör av er till oss senast måndag 4/5, så vi vet hur många som kommer. Skriv med eventuella allergier. Hoppas ni kan komma!
 
Kramar
Varbergs-dägerna

Vem kan motstå en sådan här inbjudan? Det kunde inte jag, Tove, Sara och Matilda i alla fall så idag har vi haft en härlig dag i Varberg tillsammans med Josefin, Cajsa och Lisbeth (våra kursare som bor i Varberg och som står bakom inbjudan). Och jag som knappt aldrig åkt tåg har idag fått åka tåg två gånger! Varav en gång i X2000! Wow ;-) Vi har vandrat genom Varbergs härliga småstadskvarter ut till Apelviken, ätit lunch precis vid havet vid Varbergs kurort och sedan vandrat tillbaka till centrum över Hästhagekullen. En sväng till fästningen hanns självklart också med. Sammanfattningsvis har dagen varit kanonhärlig med hav, vind och trevlig sällskap (och god mat, jag älskar ju mat (som är god)!!).






















Kommentarer
Postat av: Andreas

Är X200 föregångaren till X2000? ler

2009-05-10 @ 20:03:49
Postat av: Linda

Åh, vilka härliga bilder på er och naturen!! (Diggar den spexiga med Sara längst fram mest, haha!) Det är ju inte annat än att man är lite bitter över att man jobbade.. Förresten, skitsnygg Elvine-jacka! Ses imorn, kramen!!

2009-05-13 @ 16:40:25
URL: http://lindapastorgatan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0