Nu blir det semester!

Åh, vad har egentligen hänt sedan sist? Känner som jag tidigare skrivit att jag aldrig skriver så mycket här, min blogg utspelar sig mest i mitt eget huvud...

Förra helgen var det träningsläger med taekwondon i Valhalla sporthall här i Göteborg. På fredagkvällen körde vi rekordträning, troligtvis var vi flest antal taekwondoutövare som tränade samtidigt, någonsin i Sverige. <--- Konstig mening det där blev men ni fattar vad jag menar! Under lördagen finslipade vi våra tekniker som vi sedan visade upp under söndagens gradering. Jag klarade mig och innehar nu 6:e kup vilket är lika med grönt bälte!



I måndags hade vi våra presentationer på våra perceptionsstudier som vi genomfört i kursen talperception. Jag och Camilla hade spelat in folk från klassen, vänt på talet så att det spelades upp baklänges och sedan spelat upp det för våra klasskamrater och frågat dem om de kunde avgöra vem det var som talade, vilket såklart var svårt! Efter dagens sista presentation vid tvåtiden på eftermiddagen så väntade sommarlovet! Vi firade genom att äta bakelser på Steinbrenner & Nyberg på Södra vägen :) Lite vemodigt att krama om alla och inse att vi kommer vara tre månader äldre innan vi ses igen allihopa.

I tisdags tog jag bussen hem till Gällstad, eller Borås rättare sagt och Malins nya lägenhet. Har sedan tillbringat några goa dagar hemma hos mamma och pappa och träffat mormor, morfar, morbror, farmor, farfar, Iris, Anna, Elis, Zhore, Ghazal, Sofia, gamla jobbarkompisar på Ica och gamla jobbarkompisar på Ahman & Nielsen.


Elis!


Ghazal och Sofia

I fredags kom jag tillbaka till Göteborg igen och vi var och såg "Robin Hood" på bio. En helt okej film! Igår hade vi sommaravslutning med taekwondon och vi var några tappra själar som satt ute under ett egenbyggt regnskydd i Slottsskogen och grillade innan vi hamnade på Karlssons garage och bar på Linnégatan. En riktigt kul kväll hade vi! Jag lyckades dock på något vänster slå av en bit av min ena framtand, en gammal lagning jag haft i över tio år på grund av att jag körde in en skidstav i munnen en gång i tiden... så nu måste jag försöka få en tid hos tandläkaren för tillfixning fortast möjligt. Imorgon åker vi nämligen till Fjällbacka, jag, Viktor och hans farmor Marianne. Det är en win-win-situation för alla - hon får trevligt sällskap och vi får gratis resa och mat ;) Nej skämt åsido, det ska bli hur gött som helst att komma upp till Bohuslän, klipporna och havet och vi kommer säkerligen få en helmysig vecka.

Så, bye bye på ett tag!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0